Megtudtuk, miről szól majd a Csodanő film!

MOZI HÍREK – Végre megosztotta a Warner Bros. a nagyközönséggel a Csodanő film szinopszisát. Mondjuk, sok újdonság azért nem derül ki a hivatalos közleményből, ami viszont igen, az már nem csak kósza pletyka.

Pár nap múlva kezdődik a San Diego-i Comic Con, ahol várhatóan a Warner Bros. Tekintélyes mennyiségű Csodanő meglepetéssel készül. Mindenesetre erre a rendezvényre a nagy stúdiók mindig előrukkolnak ezzel-azzal. Ennek örömére pedig a Warner megosztotta a rajongókkal a jövő nyáron mozikba kerülő film szinopszisát. Hatalmas meglepetésre mondjuk, azért nem kell számítani, lévén nagyjából olyasmi van benne, mint amire számítottunk is. Ez tehát a hivatalos szinopszis:

„Diana-t legyőzhetetlen harcosnak nevelték mindig is, már azt megelőzően, hogy Csodanő-vé vált volna. Egy háborítatlan szigeten nevelkedett, egy napon viszont egy amerikai pilóta zuhant le a szigeten, aki a külvilágban dúló vadharcokról mesélt az ott lakóknak.

Diana úgy hitte, hogy ő lehet a háború megoldásának kulcsa és képes lehet megállítani a vérengzést. Ezért maga mögött hagyja hazáját, hogy az embereket segítse a harcban. A csatákban azonban Diana felfedezi igazi erejét… ezzel együtt pedig a saját végzetét is.”

A pilóta szerepében ugye Chris Pine-t láthatjuk, a menetrend pedig a várakozásoknak megfelelőn történik majd.

A szuperhős karakter ugye már bemutatkozott a DC Filmes Univerzumában, hiszen a Batman Superman ellen: Az igazság hajnalában már kapott lehetőséget. A szexi Gal Gadotot ráadásul nem csak civilben, hanem Csodanőnek öltözve is megcsodálhattuk. Sőt a szuperképességek is előkerültek. Az izraeli szép modell és színésznő egészen meggyőzőnek tűnik erre a szerepre, szóval bőven megérdemli, hogy saját filmet kapjon.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu