Napra pontosan tudjuk, mikor rajtol a Batman-széria [VIDEO]

A Telltale ígéretéhez hűen közölte is, hogy melyik augusztusi napon veszi kezdetét a BatmanThe Tellale Series.

Sokat nem kell már aludnunk, ugyanis augusztus másodikán, tehát rögtön az első lehetséges alkalommal elstartol a sorozat, amelynek az első címe Realm of Shadows (Árnyékok Birodalma) lesz. A Telltale szerint „úgy lett renderelve, mint egy élő, lélegző képregény”, ami azért bár bátor kijelentés az epizodikus játékok egyik vezető fejlesztőitől, a befutott trailer láttán valamelyest mégis egy elfogadható kijelentés tőlük. A platformok a szokásosak: PS4/PS3/PC/X1/X360/Mac/iOS/Android.

Aki mindenféleképpen lemezen szeretné megszerezni a játékot, nem ajánlanánk: nem elég, hogy az első rész ilyen formátumban csak szeptember közepén jön (PS4/PS3/X1/X360-ra), de a Season Pass lemez birtoklásával digitálisan tudjuk csak a többi négy felvonást megszerezni.

Ettől függetlenül jó lesz Bruce Wayne bőrébe bújni – a Telltale talán tanult a The Walking Dead: Michonne hibáiból.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu