Sad Affleck”? Felejtsd el! Itt az első Igazság Ligája trailer! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Batman (Ben Affleck), Csodanő (Gal Gadot), Aquaman (Jason Momoa a Trónok harcából), és még mások szövetkeznek majd az Igazság Ligájában (Justice League), amelyre sajnos nem keveset kell várni, hiszen 2017 novemberében kerül csak moziba a film! Viszont jó hír, hogy már javában folynak az utómunkálatok, az effektmestereknek bizony jócskán lesz munkája a következő néhány hónapban.

Ettől függetlenül azért a Comic Con-ra a Warner mégis össze tudott dobni egy előzetest, amelyben megszólal az összes fontosabb szuperhős. A videó egyébként meglepően hosszú és sokat bemutató, különösen ahhoz képest, hogy eddig milyen csend volt a film körül. Az egyébként látszik, hogy Ben Affleck nagyon „autoriter” és céltudatos csakúgy a filmben, mint a forgatás alatt is – közismert, hogy a stúdió azért kicsit „visszafogta” Zack Snydert és több lehetőséget adott Ben Afflecknek az érvényesülésre, a rajongók többsége ugyanis nem volt kibékülve Snyder előző munkájával, a Batman Superman ellennel, így most már a rendező nem csinálhat mindent úgy, ahogy szeretné.

Szinopszis: Miután visszanyerte az emberiségbe vetett hitét és Superman önzetlen tettét, Bruce Wayne új szövetségesének, Diana hercegnő segítségével egy új, nagyobb ellenféllel szemben. Batmannek és Csodanőnek gyorsan meg kell találnia a különleges képességgel bíró személyeket, hogy együtt, csapatként szálljanak szembe a fenyegetéssel. Azonban még így sem biztos, hogy a hősökből – Batman, Csodanő, Aquaman, Cyborg, Villám – álló liga meg tudja menteni a bolygót a katasztrófától.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu