Mennyire lesz félelmetes a Prometheus-hoz képest az új Alien? Michael Fassbender elárulta!

MOZI HÍREK – Michael Fassbender szereprepertoárja elképesztő: hol android androidot alakít a Prometheus-ban, hol egy asszaszint az Assassin’s Creed-ben, hol egy hátborzongató sorozatgyilkost, vagy éppen Magnetót az X-Men Apokalipszisben. Most éppen egy romantikus drámájával kapcsolatban ad interjút a sajtónak, (egész pontosan a The Light Between The Oceans című filmről van szó), de a Collider magazint mégis a is androidos szerepe érdekelte leginkább, illetve az, hogy ugyan mit lehet tudni az Alien: Covenantról, azaz a Prometheus folytatásáról?

Fassbender a következőket állította: „Egyértelműen sokkal félelmetesebb lesz a folytatás, mint a Prometheus! A film hossza viszont nagyjából ugyanakkora lesz.”

És hogy mitől lesz félelmetesebb? „Sokkal inkább thriller jellege lesz, megtalálható benne a hirtelen bekövetkező katasztrófa érzése, mint az eredeti Alienben! Szerintem sok hidegrázás lesz a moziban!”

Mondjuk azért valljuk be: a Prometheus ugyan jó film volt, de „félelmetesnek” a legnagyobb jóindulattal sem lehetett nevezni, legfeljebb csak akkor, ha belógtál a moziba és attól féltél, hogy észreveszik.

Az Alien: Covenantra egyébként 2017 augusztusáig kell várni, és amellett, hogy ezek szerint megnyomták végre a paraszintet, ez a a film komolyabban össze fogja kötni az Alien-, és Prometheus-univerzumokat, lévén várhatóan a klasszikus Alien szörnyei is megtalálhatóak lesznek benne. A filmben ismét találkozunk Michael Fassbender mellett Noomi Rapace-szal, új szereplőként Katherine Waterstont, és Danny McBride-ot üdvözölhetjük.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu