Menu

Másnapos haverok

Todd Phillips-t a három Másnaposok-film tette a világ egyik legsikeresebb rendezőjévé, és nem véletlenül: gátlástalan komédiái elképesztő ötletparádéval mulattatnak: Phillips fantáziája kimeríthetetlennek tűnik. De ő most inkább az új filmjében  a valóságra támaszkodik.

Egy újságírónak legalább is azt nyilatkozta legújabb filmje, a Haverok fegyverben (War Dogs, hazai bemutató: augusztus 18.) kapcsán, hogy ez a vígjáték végre bebizonyítja: a valóság sokkal érdekesebb, mint a kitaláció. Azt mondta, hogy számára nem egyszerűen két érdekes, őrült figura megteremtése volt a cél, hanem, hogy hűen vigye filmre a velük történteket.

Ami persze legalább olyan vad történet, mint ami a Másnaposok című film cselekmény vadságára emlékeztet . Jonah Hill és Miles Teller ugyanis két piti miami srácot alakít, akik inkább szívni szeretnek, mint dolgozni. Valahogy mégis sikerül szerződést kötniük a Pentagonnal, egy Afganisztánba tartó, sok száz millió dolláros fegyverszállítmányra – és ők kétségbeesetten próbálják teljesíteni a vállaltakat… csak fogalmuk sincs, mit kellene csinálniuk.

– Olyan meghökkentő a történet, mintha mi találtuk volna ki – ért egyet a rendezővel Bradley Cooper, aki egyszerre szerepelője és producere a filmnek. – De nem. A srácok valódiak, a történet valódi… kár, hogy ezt senki nem fogja elhinni nekünk.

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu