Hátborzongatónak tűnik a Split! Ismét a régi formájában a Hatodik érzék rendezője? [VIDEO]

MOZI HÍREK – Elképesztően félelmetes a nem kevesebb, mint 23 személyiséggel rendelkező, tudathasadásos figura, akit James McAvoy alakít a Hatodik érzékről elhíresült M. Night Shyamalan új filmjében!

Az egykoron híres, indiai származású M. Night Shyamalan írói-rendezői pályafutása több csúcs- és mélypontot is megélt már. A legelső, elképesztően nagy sikert az 1999-es Hatodik érzék című paranormális thrillernek aratta, azonban az egykor ünnepelt amatőr később sorra gyártotta az újabb és újabb bukás filmeket.

A The Visit tavalyi megjelenése után mégis úgy tűnt, karrierje újra felfelé kezd ívelni, a hamarosan pedig bemutatásra kerülő Split pedig első előzetese alapján még inkább erősíti ezt a trendet.

A videós anyag alapján a disszociatív identitászavarról szóló film, ami kitalált elemekkel megspékelt valódi tényekből táplálkozik, a Shyamalan legedzettebb nézőit is megijeszti.

A főszerepben az X-Men: Apokalipszisből is ismert James McAvoy áll Kevin bőrében, akinek huszonhárom személyisége folyamatos csatában áll egymással, a film pedig bemutatja a macska-egér harcot legdeviánsabb személyisége és egy csapat elrabolt tinilány között.

Split jövő januárban, a Universal Pictures gondozásában érkezik a mozikba.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)