Két játékon is dolgoznak a Metro fejlesztői

Az ukrán környezetből két éve Máltába költözött 4A Games egyszerre két fát is tart a tűzbe a Facebookon közzétett posztjuk alapján.

Hogy a lényeget lefordítsuk: „Igen, életben vagyunk! Igen, két év egy kicsit hosszú idő, de két izgalmas projekten dolgozunk.” És kb. ennyi – több részletet nem mondtak még, viszont korábban már megerősítették, hogy egy új Metro biztosan készül, tehát az egyik tuti a moszkvai metróba, vagy azon is túl kalauzolhat el bennünket a jövőben. Volt egy másik játékuk is, ami a világűrben játszódott volna, de ezt 2015-ben törölték. (Talán a Call of Duty: Infinite Warfare-ről megtudták korábban, hogy milyen környezetben lesz?)

A 4A Games immáron máltai stúdiója egy Oculus Riftes projekten dolgozik – a prezentációból azt a képet lehet is látni a hír alatt -, úgyhogy ez lehet a második, még meg nem nevezett játék.

Kérdéses, hogy mire várnak a Metroval: lehet, hogy egy új kiadót keresnek? Talán a Deep Silver, az előző két Metro kiadója a jó időpontra vár a leleplezéssel? Fogalmunk sincs.

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu