Suicide Squad – Öngyilkos osztag: erre a vadonatúj szuperhősre az utolsó pillanatban biztos nem számítottál!

MOZI HÍREK – Váratlanul, tényleg az utolsó pillanatban bővült egy új szereplővel a Suicide SquadÖngyilkos osztag szereplőinek listája!

Már csak pár nap van hátra a DC mozis univerzumának következő premierjéig, amikor hirtelen megtudtuk: lesz még egy szereplője a Suicide SquadÖngyilkos osztagnak. Az illetőnek már a kiléte is felér egy spoilerrel!

A film végleges verziójába ugyanis csak most kerület bele egy új szuperhős, méghozzá a rendkívül népszerű The Flash, magyarul a Villám. Persze azt nem tudni, hogy eredetileg is így tervezte-e a Warner, vagy a DC a filmet, vagy az áprilisi pótforgatások közben vették fel titokba The Flash jeleneteit, vagy esetleg az óta. Az biztos, hogy ez most váratlan húzás volt ez most a DC-től, illetve nagyszerűen titkolták az új szereplőt, ami manapság kisebbfajta csodának számít.

Ezra Miller alakítja The Flasht, aki már a szimpla szereplésével számos szálat is összeköt, és egyben biztosítja, hogy a Marvel Univerzumához hasonlóan a DC is kialakítja a sajátját.

A Suicide SquadÖngyilkos osztag augusztus 4-én kerül a mozikba, a rendkívüli érdeklődéssel várt filmre az elemzők szerint 125 millió dollár értékben vásárolhatunk jegyet a premier hétvégén. Az őrületes akciófilm szinkronos előzetesét itt tudod megnézni.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu