A következő két Bosszúállók mozi nagyon más lesz, mint amire számítottunk

MOZI HÍREK – Az Amerika Kapitány-filmek sikerének révén rendezőpáros, a Russo testvérek a Polgárháború sajtókörútján is elárulták, hogy alaposan megváltozott a két tervezett Bosszúállók filmes projekt, és nem az eddig bejelentett módon folytatódik a Marveles szuperhős filmsorozat.

Az eredeti terv szerint ugyanis 2018-ban érkezett volna az Avengers: Infinity War I., majd egy évvel utána az Avengers: Infinity War II., vagyis a sorozat, amikor a bolygónk szuperhősei megküzdenek a világegyetemet fenyegető főgonosszal, Thanos-szal. Most viszont kiderült, hogy a 2018-ban mozikba kerülő film címe egyszerűen csak Avengers: Infinity War lesz majd – mindenféle számozás nélkül – míg a 2019-es folytatásnak egyelőre még alcíme sincs.

Ez persze önmagában még nem sokat jelent, viszont közben az is kiderült, hogy a két film ezúttal nem egyetlen történetet mesél el, mint ahogy azt korábban tervezték, hanem két teljesen önálló sztoriról van szó. Egyelőre többet részletet még nem tudni, amint új információkra derül fény, rögtön megosztjuk Veletek.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)