Egyetlenegy ember fejlesztette ezt a szédületes Unreal 4 engine-es játékot! [VIDEO]

Többnyire EGY személy dolgozott a Lost Soul Aside-on, ami bár prototípus állapotban leledzik, mégis elképesztő sikernek örvend a YouTube-on!

Yang Bing nevét érdemes megjegyezni (meg talán követni is Twitteren itt), ugyanis a játék, ami egy független projektként készül már két éve, már most felhívta magára a figyelmet.

A videóban már jeleneteket és játékmenetet is láthatunk, úgyhogy nem tűnik annyira kezdetlegesnek a Lost Soul Aside, az már biztos, sőt, a harcrendszer sem valami kezdetleges megoldás, bár aki a DMC-vel vagy a Ninja Gaidennel játszott, talán tudna azonosulni vele.

Az Unreal Engine 4 egyre inkább népszerűvé válik, így az ingyenesen elérhető motor nagy eléréssel rendelkezik a fejlesztők között. Az Epic Games jóindulatú cselekedete hosszú távon biztos kifizetődő lesz nekik, főleg úgy, ha ilyen minőségi játékok készülnek vele!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu