Quake Champions – Az első játékmenet-videó [VIDEO]

Zajlik épp a QuakeCon, értelemszerűen ez lett a legjobb pillanat az új Quake-ből mutatni új részleteket.

Mint kiderült, a Quake Champions kizárólag PC-re fog készülni, de mivel láttuk az eddigi ÖSSZES Quake részt konzolon (sőt, a III Arena Revolution még sztorit is kapott PS2-n!), ki tudja, talán meggondolja magát az id Software és a Saber Interactive.

A játékban négy klassz lesz, úgyhogy aki a Quake III Arena-szerű egyenlő esélyekre várt, talán most csalódhatott, ugyanis itt is lesz majd például „tank”. Erről több részletet a második videóban lehet látni. Legalább a Quake Champions nagyon is hasonlít a Quake látványvilágára és tempójára – ezt az első videóban meg is lehet remekül figyelni.

A Quake Champions 2017 során lép zárt béta fázisba, addig meg még ki tudja, mi fog lefolyni a Dunán. Ne feledjük, legutóbb 2007-ben érkezett új Quake rész (most a Quake Live-ot nem vesszük ide!), hiszen akkor jelent meg az Enemy Territory: Quake Wars.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu