PlayStation VR – Félelem a Konyhában [VIDEO]

A Kitchen, ami még 2015-ben bukkant fel, nem volt önálló projekt, ugyanis kiderült róla, hogy a Resident Evil 7: Biohazard részeként funkcionált a demó!

Akik kipróbálták a Kitchent, hm… mondjuk úgy, hogy reszkettek a félelemtől, és kifejezetten élvezetesnek találták a Capcom projektjét. A japánok pedig fogták a reakciókat és összeválogatták őket egy rövid videóba, hogy ezzel is hypeolják egyrészt a PlayStation VR-t, másrészt pedig az új Resident Evilt, ugyanis a Kitchen a PSVR-en természetesen játszható lesz – cselesek, ha már egy évvel a bejelentés előtt a képünkbe tolták az új Resit!

Nem kell fél órás prezentáció a figyelmünk felkeltésére, és ezt a Capcom is jól tudja – de a játék nehogy pikk-pakk véget érjen, mert akkor morogni fogunk. Persze arról még nem tudunk sokat, hiszen a megjelenés (január huszonnegyedike PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on) még eléggé messze van.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu