Vikings: Wolves of Midgard – Diablo, északi köntösben [VIDEO]

Az első videót közzétette a Kalypso Media a Vikings: Wolves of Midgardból, ami több módon is emlékeztetheti az olvasót (nézőt?) a Diablóra.

A Game Farm által fejlesztett, és a Kalypso Media által kiadásra 2017 elején kerülő izometrikus nézetű akció-RPG nem fogja elkerülni a konzolokat, ugyanis a PC mellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra is meg fog jelenni. Akár ketten is játszhatunk, ugyanis kooperatív módot is ígérnek a fejlesztők (és mivel két karakter közül választhatunk a játék elején, értelemszerűen mindenkire jutni fog egy), mert valljuk be: ketten hentelni az északi mitológiára építő szörnyeket sokkal szórakoztatóbb, mintha egyedül tennénk!

A videó eléggé brutális, és ezt tessék szó szerint (is) érteni – persze itt is vannak slo-mo kivégzések. Talán a DOOM hatással van mindenkire?

A játékról írtunk egy előzetest is, ezt itt lehet elolvasni.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu