Menu

Egy új PS4 cím szinte a semmiből! Prey for the Gods: régi recept egyedi elképzelésben? [VIDEO]

Erről a játékról sokat nem hallottunk, holott bőven van benne potenciál, hogy sikeres legyen.

A három főből (!) álló No Matter Studios, akik február óta teljes erővel a Prey for the Gods fejlesztésén dolgoznak, bár tényleg a Shadow of the Colossusra hajaznak a játék történetének előadásával, mégis egy egyedi, de magával ragadó eredménynek ígérkezik a „kiscsapat” projektje.

A Prey for the Gods egy akció-túlélő játék lesz, amiben fel kell fedeznünk a környezetünket (néhol ehhez fel is kell mászni valahova), illetve az isteneket kell kiiktatnunk. Nem lesznek jelenetek, nem lesznek részletes párbeszédek, hanem a környezetünkben található szobrok, romok fogják a történetet elénk tárni.

A legújabb videóban egy repülő lény kerül a középpontba, a hősünknek pedig az a célja, hogy rácsáklyázza magát, de persze ez nem olyan egyszerű dolog.

A megjelenési dátum még nem ismert (2017 végére kellene megjelennie PC-n, úgyhogy 2018 esélyesebb konzolokon), de a Kickstarter kampány miatt biztosan el fog készülni. A 300 ezer dolláros célt végül 501252 dollárral zárták, így a PC-s kiadás után érkezik a PS4/X1 port, új animációk, új fegyverek, egy Mac port, zenekarral rögzített soundtrack, illetve egy kibővített környezet kerül a játékba.

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu