God Eater 2: Rage Burst – így fut majd PC-n a PS4-re/PS Vitára is megjelenő játék! [VIDEO]

A Bandai Namco érdekes megközelítéssel prezentálja a God Eater 2-t: direkt bevallottan a PC-s változatot mutatják, ami pedig ki tudja magából hozni a hatvan képkockát másodpercenként.

A Shift által fejlesztett játék (tőlük érkezett még a PS1-re a Devil Dice, de többnyire csak Japánban érhető el munkásságuk jelentős része) nem csak PC-re, hanem PlayStation 4-re és PlayStation Vitára is meg fog jelenni. Az alap God Eater 2 még 2013-ban jött a PSV mellett a PSP-re is, de nyugaton a Rage Burst, az akció-RPG továbbfejlesztett változata fog megjelenni augusztus 30-án.

PlayStation 4-en ne számítsunk 60 fps-re, de mindenesetre valami biztos: ez a hentelés szórakoztatónak ígérkezik. Mivel mind az alapjáték, mind a frissített kiadás elég kelendő volt Japánban, sőt, remek teszteredményeket is felmutatott odaát, nem ígérkezik egy öt perc alatt uninstallálásra kerülő címnek. Aki előrendel, extraként megkapja a God Eater: Resurrectiont!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu