WRC 6: Thrustmaster-támogatással érkezik

A Kylotonn igyekszik majd a profibb pilótáknak is kedvezni az ősszel érkező rali-világbajnokság játékadaptációjában.

A Kylotonn bejelentette, hogy a Thrustmaster eddig megjelent összes kormányát és pedálját támogatni fogja a WRC hatodik része, így azon versenyzők, akiknek nem elég a billentyűzet, vagy a kontroller (ugyanis PlayStation 4-re és Xbox One-ra is érkezik a játék), kormányt és pedált ragadhatnak a teljes irányítást igénylő murva/aszfaltszaggatók.

A WRC 6-ot a fejlesztők sokkal profibbnak ígérik, mint amit az 5 esetében láttunk. A puding próbája az evés, a Kylotonn pedig megérdemel egy második esélyt. Reális cél az, hogy a Milestone Sebastien Loeb Rally Evojánál jobbat tudjanak felmutatni, de a Codemasters DiRT Rally-jához felnőni már-már Mission Impossible kategória lesz a francia fejlesztőknek, bár sosem lehet tudni.

Októberben találkozunk PS4-en, X1-en, és PC-n.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu