Ingyen hétvégével vár egy multis játék PlayStation 4-en!

PlayStation 4-en nem olyan gyakori, hogy egy multiplayerre építő játék ingyenes hétvégével vár (legutóbb is csak PC-n volt a Black Ops III-nak ilyen akciója), de szerencsénkre a Sony konzolját nem hanyagolják el.

A Capcom nagyon szeretné, hogy többen játsszanak az Umbrella Corps-szal, ezért egy újabb nyílt hétvégével vár bennünket. A hétvége a mai naptól szombat éjfélig tart, és az ingyen játszók nem kerülnek karanténba, hiszen a játékkal már rendelkezők ellen is összeeresztheti őket az Umbrella Corps. (A júniusi ingyenes akciónál nem kellett Plus, és szerintünk itt sem lesz rá szükség.)

A játékhoz egy ingyen DLC is megjelent, így a Spencer kastélyban is küzdhetünk 3v3 felállásban. Ez mind szép és jó, csak sajnos ez izzadtságszagú próbálkozásnak tűnik a Capcomtól, ugyanis az Umbrella Corpsra nehezen aggathatjuk a „jó” jelzőt. Talán ideje lenne free-to-playre váltani, mint ahogy az Evolve tette?

A Capcom szerencsére a Resident Evil számozott részeivel is halad, ugyanis a 7 január huszonnegyedikén jön PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re, a PS4-es kiadás pedig PlayStation VR-támogatást is kap.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu