FRISSÍTVE – Tényleg halasztásra került a Final Fantasy XV megjelenése! [VIDEO]

FRISSÍTÉS: A pletykák ezúttal sem lőttek bakot, mivel a Square Enix végre beismerte, hogy nem tudják tartani a szeptember harmincadikai kiadást.

Az indoklásuk a november huszonkilencedikére átrakott rajtra az, hogy „az új megjelenési dátum lehetőséget ad a fejlesztői csapatoknak arra, hogy tovább finomítsák a játékot, illetve tesztelni tudják annak minőségét, hogy a rajongók elvárásait is teljesítsék.”

Hajime Tabata, a játék producere még bocsánatot is kért a Square Enix sajtóközleményében, de hozzátette azt is, hogy a tökéletesség elérése lesz a céljuk a már jó tíz éve fejlesztés alatt álló Final Fantasy XV-tel. Egy videóban is beszél a játékról – itt érdemes az angol feliratozást bekapcsolni. Nem intézi el fél percben a mondanivalóját Tabata, hanem öt és fél percig beszél a döntésről.

Tehát a Final Fantasy XV november huszonkilencedikén fog megjelenni PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

EREDETI: A Gamnesia információi szerint nem szeptember harmincadikán érkezik a Final Fantasy XV, hanem egy kicsivel később!

Ha két hetes késésről kellene beszámolnunk, nem lenne akkora gond belőle, de két HÓNAPOS csúszásra kell számítanunk, ugyanis november huszonkilencedikén lehet esedékes a játék megjelenése PlayStation 4-en és Xbox One-on. Azért is érdemes hinni ennek a pletykának, mert ugyanattól a forrástól származik a novemberi dátum, akik a hivatalos megerősítés előtt már beközölték a szeptemberi rajtot.

A GameStophoz már elvileg eljutottak a promóciós anyagok, amiket augusztus tizennegyedikéig nem tehetnek ki.

A Square Enix még nem nyilatkozott, de ha igaz a novemberre átrakott megjelenés, kíváncsiak leszünk, hogy vajon ők is a „finomhangolni fogjuk a játékot a plusz időben” kommenttel állnak-e elő.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu