FRISSÍTVE – Brutálisat zuhant a A No Man’s Sky játékosbázisa PC-n!

FRISSÍTVE: A No Man’s Sky PC-s változata (ami khm, bugos) hiába rajtolt szépen, ma már csak emlék az előkelő pozíció Steamen.

212604 játékos akkor (augusztus tizenkettedikén)… és 19336 most. Ez úgy 91%-os zuhanás kb. két hét alatt. Ez a zuhanás nagyon is hasonló az Evolve példájához – igaz, a Turtle Rock játéka azóta tanult a leckékből és átváltott egy free-to-play modellre.

Sean Murray hypemotorja lerobbant?

EREDETI: A Hello Games játéka, ami kedden PlayStation 4-re, majd pénteken PC-re is megjelent, mindkét platformon jó rajtnak örülhet az eladások tekintetében.

A Sony számára ez a második legjobb PS4-es rajt, és csak az Uncharted 4: A Thief’s End tudott jobban elrajtolni, ami Sean Murray csapatát igencsak jó fényben tünteti fel! Sőt, a No Man’s Sky a Sony-nak a legjobb új IP startot is felmutatta, illetve az ötödik helyre ért be az összes kiadót figyelembe véve: csak a Destiny, Watch Dogs, The Getaway és a The Last of Us előzte meg a felfedezéssel váró játékot.

A Steamen pedig az idei év eddigi legnagyobb rajtot mutatta be, hiszen a megjelenés napján 212620 játékos ült neki a No Man’s Sky-nak, ami negyvenhat (!) százalékkal nagyobb szám, mint bármilyen másik játék: az XCOM 2 133022, a Dark Souls 3 129975, a DOOM pedig 44271 játékost hozott össze az első nap.

A PC-n még… khm, problémásan futó No Man’s Skyról nemsokára mi is publikáljuk a tesztünket – érdemes az oldal közelében maradni!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu