Robert De Niro: „Donald Trump pont annyira őrült, mint a Taxisofőr!”

MOZI HÍREK – Robert De Niro egyik leghíresebb általa alakított karakteréhez hasonlította az elnökjelöltet, amikor a Taxisofőr című filmklasszikus jubileumi vetítésén részt vett.

Robert De Niro a szarajevói filmfesztiválon vendégeskedett, ahol a film bemutatása 40. évfordulója alkalmából levetítették a színész egyik leghíresebb szerepének tartott Scorsese-alkotást. Ebben De Niro egy Travis Bickle nevű, zakkant taxisofőrt játszik, aki először merénylettel próbálkozik egy szenátor ellen, később pedig kisebbfajta vérengzést rendez egy bordélyházban, ennek ellenére hősként ünneplik a végén.

„Szerintem a film ironikus befejezése: amikor Bickle folytatja taxizást és mindenki ünnepli még ma is releváns. Elképesztő, hogy az emberek szeretik Donald Trumpot. Már idáig sem szabadott volna eljutnia, szóval a jó isten óvjon mindnyájunkat, ha nyer!” – nyilatkozta De Niro, nagy tapsvihar közepette.

A híres színész „totál hibbantnak” nevezte a republikánus elnökjelöltet, és leginkább a médiát kárhoztatta, amiért egyfolytában teret adnak Trumpnak. „Elképesztően idióta és röhejes dolgokat szövegel, még az a szerencse, hogy most már a média kezd visszavágni. Végre-valahára ők is azt mondják: ugyan már, Donald, ez nevetséges hülyeség, őrültség.”

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu