FRISSÍTVE – Egy órányi Battlefield 1 játékmenet [VIDEO]

FRISSÍTVE: A DICE ősszel érkező játékából most egy órányi játékmenetet láthatunk, ráadásul kitűnő minőségben, így nem kell tartani remegő kezű operatőröktől, elmosódott, nézhetetlen felvételektől és kiabáló közönségtől.

Mi ez, ha nem egy tökéletes prezentációja a Sinai Desert pályának, amin mi is harcolhatunk 30-ától (ha Insiderek vagyunk), vagy 31-étől?

EREDETI: Egy videó is begurult a Sinai Desert pályáról, így a Battlefield 1-et még jobban megvizsgálhatjuk működés közben.
Öt percnyi játékmenet, még több akcióval. Ne feledjük, a béta 31-én indul PS4-en, PC-n és Xbox One-on, az Insidereknek pedig egy nappal korábban kezdődik a háború!

EREDETI: Az Electronic Arts teljes körű letámadást végez a Battlefield 1-gyel (is).

Az első világháborúba invitáló Battlefield játék nem fogja parlagon hagyni a PC-seket (ezt bizony a Titanfall 2 meglépte!), ugyanis a PlayStation 4 és az Xbox One mellett ezt a platformot preferáló játékosok is beugorhatnak a nyílt bétába, ami a DICE szerint augusztus utolsó napján kezdődik, igaz, azt nem közölték, hogy pontosan meddig is fogják nyitva hagyni a kapukat. Azok pedig, akik a Battlefield Insider program résztvevői (gy.k.: hírlevélre feliratkoztak), korai hozzáférést kapnak. Augusztus 21-éig még fel lehet iratkozni itt – mindenféleképpen adjuk meg, melyik platformon játszanánk, vagy nem kapunk korai meghívót!

Két játékmódra számíthatunk, a hatvannégy játékost elbíró Conquestre és a huszonnégy fős Rushra. Mindkét mód a Sinai Desert pályán fog játszódni és egy páncélozott vonat is fontos szerepet fog kapni benne.

A Battlefront hatása pedig a Battlefield 1-ben is érzékelhető lesz, ugyanis a Star Wars-játék hősei helyett a világháborúban az Elite Classba lesznek ezek a karakterek sorolhatóak. Háromról tudunk: a Flame Trooper, a Sentry és a Tank Hunter lesznek jelen.

A Battlefield 1 október 21-én jön PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re, de aki a 80 dolláros (~23 ezer forint) Early Enlister Editiont veszi meg, már tizennyolcadikán nekiülhet a játéknak.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu