[GC 2016] Mafia III: Bankrabló vagyok! [VIDEO]

A Gamescomra a 2K és a Hangar 13 egy ütős trailert hozott össze, amelynek a címe „A Rablás” lett.

Lincoln Clay, a játék „főhőse” néhány kollégájával az Egyesült Államok Federal Reserve-jébe (kb. a Nemzeti Bank ottani megfelelője) tör be a videóban, ami ötvözi a játékmenetet a jelenetekkel. Bár a végkimenetel pozitív a számukra, felhívták magukra a figyelmet, mert ezzel (még több?) ellenséget szereztek: feltehetőleg pont ez a jelenet indítja el Lincoln Clay rivalizálását az olasz maffiával, mert a franchise már-már kötelezi az ő jelenlétüket.

2016. október hetedike egy piros (véres?) nap lesz – ekkor érkezik a Mafia III PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. Ha lesz olyan akciódús és látványos, mint amilyen a Gamescom trailer lett, mind a tíz ujjunkat megnyalhatjuk. Ne feledjük: Vito Scaletta, a második rész főszereplője is visszatér majd New Bourdeaux-ba!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)