Mass Effect: esélyes a trilógia felújítása

Bár a Mass Effect Andromeda nincs kinn a Gamescomon, ezt joggal teszi az Electronic Arts és a Bioware.

Patrick Soderlund, az EA executive alelnöke a GameInformernek adott interjújában azt mondta, hogy most a kiadó a karácsonyi időszakra készül más játékokkal. Mivel a Mass Effect Andromeda nem fog 2017 előtt megjelenni, majd a fontosabb idei játékok kiadása után kezdenek erre koncentrálni.

Soderlund a remasterek felé is nyit, ami szöges ellentéte a tavalyi gondolatainak. Akkoriban még az Activision és az Electronic Arts próbálta a kurrens-gen portokat/remastereket elkerülni, de azóta az előbbi cég már rákapcsolt ebben a témában is (Modern Warfare Remastered, például). Most viszont már az EA aktívan gondolkodik azon, hogy újra kiadja a Mass Effect első három részét.

Úgyhogy érdemes lesz várni az új infókat az őszi hónapok során…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu