[GC 2016] Dishonored 2: Emily ezekre képes [VIDEO]

Hiába ő a császárnő, ha ő is képes egyre-másra. Ő nem egy átlagos uralkodó!

Emily Kaldwin a Dishonored 2 másik főszereplője lesz, ugyanis bár Corvo Attano, az első rész is választható karakterünkként a játék elején, az első Dishonored óta eltelt idő közben felnőtt Emily is már képes küzdeni szuperképességeivel, amiből az Arkane/Bethesda páros egy rövid prezentációt hozott össze a Gamescomra. A videóban a képességei mellett azt is megtekinthetjük, hogy hogyan képes ő harcolni. Volt kitől tanulnia, annyi szent.

A Dishonored 2-ben lehetőségünk lesz arra, hogy teljesen pacifistaként, egyetlen gyilkosság nélkül is eljussunk a történet végére (ami valószínűleg az lesz, hogy a trónfosztott Emily visszaül a császárnői trónra), bár erre nagy eséllyel sokat kell törnünk a fejünket a kivitelezés érdekében. Sőt, elvileg az Outsider által biztosított képességek nélkül is lehet esély a befejezésig történő eljutásig.

A Dishonored 2 november tizenegyedikén jön PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu