FRISSÍTVE – PlayStation 4 Slim: már unboxing videó is van?! [VIDEO]

FRISSÍTVE: Kisebb PlayStation 4, frissített DualShock 4 – hetekkel a hivatalos bejelentés előtt?

ZRZ-nek valahogy sikerült kaparintania egyet a PlayStation 4 Slim kiadásából, amiről kiderült, hogy nem kamu, hiszen tegnap láthattuk működés közben, hiszen felkerült egy olyan videó, amiben bekapcsolásra került a felújított Sony konzol.
Most vagy a Sony nézett be valamit nagyon, vagy – és ez valószínűbb lehet – itt-ott már megérkezett egy szállítmány az új modellből?

EREDETI: Ez a PlayStation Meeting New Yorkban folyamatosan erősödik a hírek alapján – és még két hétnél is több van, míg megrendezésre kerül!

A Wall Street Journal „a témában jártas forrásoktól” úgy értesült, hogy a szeptember hetedikén lezajló esemény során „egy új, alap PlayStation 4 modell és egy erősebb, high-end változat” is a rivaldafényben lesz. Az utóbbi értelemszerűen a PlayStation 4 NEO, de az előbbi típus az érdekes itt.

A PlayStation 4 Slimről kiszivárogtak eleinte eléggé kamunak tűnő képek, mégpedig egy shortman82 névre hallgató Twitter-felhasználótól. Később azonban felkerült egy videó is, amellyel „rövidember” bizonyítja az igazát: a PlayStation 4 Slim életre kel! Mindenesetre mutatunk néhány képet a Slimről, amiről annyit tudtunk meg, hogy a merevlemez-tartó a jobb oldalt került elhelyezésre. Ez nem sok…

Ezek után vajon a Vita („Trinity”) modell hogy fog kinézni, ha abból is tényleg lesz átszabott kiadás?
Ja, és a Sony új DualShock 4-eséből is megláttuk az első képeket!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu