Új Jumanji: reboot, vagy folytatás? Dwayne Johnson nyilatkozott!

MOZI HÍREK – Kevesebb, min két hét és forgatni kezdik az új Jumanjit, amely az 1995-ös film újragondolását Dwayne Johnson, Kevin Hart és Jack Black. Eredetileg úgy volt, hogy ez egy reboot lesz, azonban maga a Szikla árulta el, hogy mégsem.

„Kéthéten belül újra összejövünk régi barátaimmal, Kevin Harttal és Jack Black-kel, hogy a legnagyobb tisztelet mellett bemutassuk a Jumanji csodálatos világát (csak hogy tisztázzuk, nem a csodálatos Jumanji új változatát készítünk, hanem sokkal inkább egy folytatást). Rendkívül furcsa, hogy amikor Kev-vel és Jackkel együtt vagyunk, úgy tűnik, mintha hármasikrek lennénk. Rendkívüli szórakozás lesz.”

Ezen a nyáron tehát tényleg egymást érik Dwayne Johnson feladatai. Először is leforgatta a Baywatchot Pamela Andersonnal, David Hasselhoffal és Zac Efronnal, amelyben ketten fognak rivalizálni egy vízimentő állásért a napsütötte Kaliforniában.   A Förtelmes főnökök és A személyiségtolvaj rendezője, Seth Gordon vette elő ezt a régi klasszikust, hogy humorosabb irányból mutassa be a tengerparton rohangáló életmentőket.

Alig fejezte be a Baywatch-ot már fejest is ugrott a Halálos iramban 8 forgatásába, amelyet a napokban fejezett be. A forgatás nem volt zökkenőmentes: Johnsonnak problémái voltak bizonyos férfi színésztársaival, mert „nyápicnak” és „bénának” tartotta őket.  Ez egyik „problémás” színésztárs Vin Diesel volt, akivel azóta rendeződött a konfliktus. Némileg feszült hangulatban, de végül befejezték a rendkívül hosszú múltra visszatekintő sorozat legújabb részét, amelynek történetéről eddig nem sokat tudni.

A Szikla pedig már folytatja is forgatások sorát következő filmjével – ahogy azt korábban már megírtuk – az új Jumanjival.

Az eredeti Jumanji Chris Van Allsburg regénye nyomán készült Robbin Williams főszereplésével 1995-ben, Joe Johnston rendezésében. A történet szerint két gyermek talál egy régi, varázserejű társasjátékot, amelynek világában egy férfi él, aki 26 évvel korábban ragadt a játékban. Ahhoz, hogy kiszabadítsák és a játékból áradó borzalmaktól megvédjék az otthonukat, végig kell játszaniuk az életveszélyes társast.

A Jumanji világába vezet egy másik film is, amely szintén Allsburg könyve alapján készült 2005-ben. A Zathura – Az űrfogócska hasonló elven működő társasjátékról szól, csak nem egy halálos dzsungelbe vezet, hanem a végtelen űrbe.

A Halálos iramban 8-at 2017. április 13-án mutatják be nálunk. A Baywatch 2017. május 19-én kerül majd az amerikai mozikba. A Jumanji premierje pedig 2017. július 28-án lesz.

 

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu