Mads Mikkelsen is szerepel majd a Death Strandingben? [VIDEO]

A Death Stranding is elkezdte magából a pletykákat önteni – ezúttal egy színészről van szó. Norman Reedus mellett a dán Mads Mikkelsen is felbukkanhat Kojima játékában!

A videó YongYea-tól származik a hír alatt, és elég részletesen taglalja, szerinte miként bukkanhat fel Mikkelsen Hideo Kojima új alkotásában. Hozzáteszi, hogy a japán zseni szereti elég burkoltan bejelenteni készülőfélben levő játékaival kapcsolatban az újdonságokat, és most is erről lehet szó.

Hogy ki is Mikkelsen? Az NBC sorozatából, a Hannibálból ismerhetjük (mint maga Hannibál), de a 2006-os James Bond-film, a Casino Royale rosszfiúja is ő volt, ráadásul a Rogue One Star Wars-filmben, illetve az új Doctor Strange-ben is tevékenykedni fog.

A Death Stranding, ami PlayStation 4-re és valószínűleg PC-re érkezik, minden bizonnyal egy sci-fi témával foglalkozó külső nézetes akciójáték lesz valamikor a jövőben.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu