Mégis folytatódik az Allison Road fejlesztése!

Eddig úgy tűnt, hogy a P.T./Silent Hills stílusát imitáló Allison Roadnak befellegzett a Team17-tel való együttműködés miatt, de ismét fordult a kocka.

Christian Kesler, a játék kiötlője az IGN-nek elmondta, hogy önállóan folytatja a játék fejlesztését a Far From Home név alatt – ezt a céget a feleségével közösen hozták létre.

Egy év alatt elég szép utatt tett meg a játék: a 2015 júliusában bekövetkezett leleplezés után egy Kickstarter kampány került leállításra, hiszen az akkor még Lilith Ltd. névre hallgató fejlesztőcsapat bejelentette, hogy a Team17 beszáll a projektbe, majd júniusban azt hallottuk: befellegzett az Allison Roadnak.

Kesler egy kis szünetet tartott a kudarc után, majd lassan visszaült a projekten dolgozni, itt-ott (szerinte szükséges módon) megváltoztatva a történetet. Mivel a játékot egyedül kezdte el még 2014 szeptemberében pár füzetbe lejegyzett gondolattal, és jó ideig szóló projektként funkcionált a fejlesztés, talán most már jó úton járhat a befejezés irányába.

Megjelenési dátumot még nem tudunk, de legalább feltámadt az Allison Road.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)