Csapj le olcsón PlayStationös játékokra!

Néhány játékot szinte fillérekért lehet megszerezni PlayStation 3-ra és PlayStation 4-re!

A Humble Bundle és a Capcom egyesítette erőit, így a site először látogat el PlayStationre. Hogy miket is lehet beszerezni így?

Egy dollárért (~300 forint) a Wolf of the Battlefield: Commando 3-at, a Stridert (PS3-ra vagy PS4-re!), a Super Puzzle Fighter II Turbo Remixet, a Final Fight Double Impactot, illetve egy 45%-os kedvezményre feljogosító Street Fighter V kupont kapunk. Ez már korrekt ajánlat (a Strider maga megér ennyit!), de van még tovább is.

Ha az átlagnál (jelenleg 12 dollár – ~3500 forint) többet fizetünk, akkor ezeken felül még a Lost Planet 3, a Super Street Fighter 2 Turbo HD Remix, a Resident Evil REmake (PS3 vagy PS4!), az Okami HD, a Remember Me, illetve a Mega Man 9 és 10 is a miénk lehet.

Aki 15 dollárnál is többet fizet (~4300 forint kb.), a Resident Evil 0 Remastert (PS3 vagy PS4!), a Devil May Cry HD Collectiont, illetve egy 50%-os kedvezményt adó Mega Man Legacy Collection kupont kap.

Figyelem! US, vagy kanadai PS accountot kell használni ehhez! (Részletek itt.) Akit érdekel az akció, klikk ide – még 13 napig él a bundle.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu