Nem lesz rendezői vágás az Öngyilkos osztagból? [VIDEO]

MOZI HÍREK – Will Smith, Jared Leto, Jai Courtney és Margot Robbie beszélgettek azokról a kedvenc jeleneteikről, amelyek végül nem kerültek bele a film végső verziójába.

Ezek persze nem befolyásoltak negatívan a film bevételeit, hiszen a múlt hétvégén, annak ellenére, hogy a kritikák korábban szétzúzták a filmet és hogy három kasszasiker-várományos filmmel is meg kellett mérkőznie, a Warner Bros Öngyilkos osztaga harmadszor is a toplisták élén maradt. Persze ennek az „uralomnak” előbb-utóbb vége szakad (talán már most hétvégén) viszont a film már most is 577 millió dolláros profitnál jár, miközben 175 millióba került.

Ahogy ez az ilyen blockbuster filmekre jellemző, több jelenet nem került bele a végső vágásba. A film főszereplői az MTV-nek nyilatkoztak, elmesélve, hogy melyek voltak azok a jelenetek, amelyekért majd megszakadt a szívük, hogy végül miért nem láthatták a mozi-nézők.

A stáb többi tagja például rendkívül fájlalta (igaz, röhögcsélve), hogy a Deadshot (Will Smith) és Rick Flagg (Joel Kinnaman) közötti (nyilván nem szó szerint értett) „szerelmi jelenet” kimaradt (Will Smith már kevésbé hiányolta). Margot Robbie osztotta meg, hogy egy „nagyon komoly” táncot kellett megtanulnia, ami végül szintén áldozatul esett a vágóasztalon. Jai Courtney pedig arról beszélt, hogy az egyik jelenetben Killer Croc (Adewale Akinnuoye-Agbaje) megragadta és műanyag konténereken keresztül a falhoz vágta. Jared Leto pedig abban reménykedik, hogy ezek a jelenetek, meg a többi is, amelyek szintén kimaradtak, majd egy külön DVD-re/Blu-rayre felkerülnek.

Rendezői kiadás? David Ayer egyértelmű nemmel válaszolt erre a kérdésre, mivel a moziba került verzió szerinte tökéletesen lefedi azt a vágást, ahogy ő a filmet elképzeli.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu