Tommy Lee Jonest kiszavazták a Halálos irambanból

MOZI HÍREK – Csak most derült, hogy Hobbes ügynök szerepét az Oscar-díjas Tommy Lee Jonesnak szánták eredetileg a Halálos iramban sorozatban, annak is az ötödik részében, aztán úgy esett, hogy Dwayne Johnson kapta meg.

Ezt maga Vin Diesel árulta el a Facebook-oldalán. Az ok az volt, hogy a rajongókra hallgattak. A sorozatot kedvelő milliók Dwayne Johnsonra szavaztak, és ők voltak azok, akik visszahozták holtából az alattomosan meggyilkolt Lettyt is (Michelle Rodriguez) és beszavazták napjaink egyik legnépszerűbb akciósztárját, Jason Stathamet. A marketinges szempontok mellett azonban további érvek is számítanak, amikor epizódról epizódra bővül a Halálos iramban szereplőgárdája. Az egyre több ruganyos testalkatú modell, ázsiai kiválóság és jófej popsztár mellett klasszikusan képzett színészek is feltűnnek, mint Kurt Russell a titokzatos ügynök szerepében, vagy a következő részben az Oscar-díjas Helen Mirren. Persze a legújabb főgonoszról, a szintén Oscar-díjas Charlize Theronról se feledkezzünk meg.

(Fast 8 – hazai bemutató: 2017. április)

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu