Három karakterrel bővül a Dissidia: Final Fantasy [VIDEO]

Egyiküket a Final Fantasy Type-0-ból ismerhetjük, viszont a két másik karakter isteni. Szó szerint.

Ace azoknak rémlik fel, akik vagy PSP-n nyúzták a Type-0-t, vagy esetleg a PlayStation 4-re/Xbox One-ra felújított, és tavaly kiadott HD változattal töltöttek el pár órát. A küzdőstílusa pontosan az eredetiből lett átemelve.

Materia és Spiritus feltűnése viszont váratlan lehet – ezekről az istenekről idáig nem nagyon hallottunk sokat, sőt.

A Team Ninja által fejlesztett Dissidia: Final Fantasy jelenleg csak a japán játéktermekben érhető el (novemberben volt esedékes a rajtja), de a Square Enix PlayStation 4-re is kihozhatja talán 2017 elején. Emiatt is japán nyelvűek a videók, de talán megfontolják, hogy nyugaton is kihozzák a Dissidiát.

Ha meg nem, akkor egy újabb címet tehetünk a termetes „errefelé meg nem jelent, de ígéretes játékok” kupacába.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu