Menu

Ex-Sony alkalmazott: „aki pénzvisszatérítést kér a No Man’s Sky-jal, az tolvaj!”

Shahid Kamal Ahmad, aki 2015-ben, tíz év után távozott a Sony-tól a stratégiai tartalomfejlesztési rendezői ülésből, egy picit agresszív véleményt formált Twitteren.

„Ha a pénzedet igényled vissza 50 órányi játék után, egy tolvaj vagy.” – írta Ahmad. Itt a No Man’s Sky-ra utalt, hiszen erről a játékról hallottuk, hogy a Steam (sőt, az Amazon) mellett a PlayStation Networkön is visszakérik a játékosok a pénzüket.

Persze Ahmad gyorsan visszakozott, hiszen utána azt írta, hogy „A jó hír az, hogy a legtöbb játékos nem tolvaj, hanem korrekt, őszinte ember, akinek a támogatása nélkül ez az ipar nem működne.” Azt is hozzátette, hogy jogos a düh, ha néhány óra játékmenet a kukába kerül egy kiakadás után, ami a No Man’s Sky esetében elég gyakori konzolon. „Ez is egy fair tényező. Minden ügyet másképp kell kezelni – talán egy kicsit egyértelműbbnek kellett volna lennem.”

Kemény szavak egy volt Sony-stól.

Közben kiderült, hogy a No Man’s Sky mégsem törli a felfedezéseinket, csak annyi a gond, hogy a szerverekhez kell kapcsolódni ezek megőrzése érdekében. Attól még egyes ígért funkciók hiányoznak…

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu