PlayStation VR fejlesztői napló, 1. rész – a kezdetek [VIDEO]

Másfél hónapra a Sony virtuális valóság headsetének a megjelenésétől egy fejlesztői naplóba vágott a japán cég.

A feltehetőleg hetente jelentkező öt részes sorozat a PlayStation VR headset fejlesztését fogja körüljárni, de az első felvonás a korai napokra koncentrál. (Akkor még nem is PlayStation VR volt a neve a projektnek!) Itt még messze volt a Sony a végleges formától, a specifikációktól, úgyhogy lehet nyugodtan mondani: új vízbe lépett a cég és a fejlesztők tömkelege.

Beindul a virtuális valóság hypevonatja, ami október tizenharmadikán éri el a végállomást, a boltokat. A PlayStation VR a közvetlen riválisokkal szemben (Oculus Rift, HTC Vive) nem igényel egy izmos PC-t, hanem csak a PlayStation 4, illetve a hozzá kiadott kamera, illetve néhány játék esetében a Move kontroller szükségeltetik.

Vajon szeptember hetedikén, a PlayStation Meetingen megtudunk még valami újat a PSVR-ről?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu