Deathstroke bekerült Az Igazság ligájába, maga Ben Affleck osztotta meg! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Meglepő és szomorú, hogy mostanában a Warner-DC szuperhős-univerzuma lejtmenetben van: sem a Batman Superman ellen, sem pedig Öngyilkos osztagtól nem voltak elájulva sem a kritikusok, sem a sötét hangulatú képregények rajongói.

Pont emiatt a következő év rendkívül fontossá válhat a stúdió számára, hiszen jövő nyáron kerül mozikba a Wonder Woman, utána pedig Az Igazság ligája következik, amelyekből egy-egy ígéretes trailert már láthatunk is. (Az Igazság ligája trailert itt láthatjátok.)

Az új részben Batmannek (Ben Affleck), Wonder Womannek (Gal Gadot), és Supermannek (Henry Cavill) egyrészt meg kell menteniük a világunkat a teljes pusztulástól, másrészt, be kell vezetniük Flasht (Ezra Miller), Cyborgot (Ray Fisher) és Aquamant (Jason Momoa) a rohamtempóban bővülő univerzumba.

Az már eddig is világos volt, hogy a főgonosz, akivel majd szembenéznek a ligatagok maga Steppenwolf lesz, most viszont a semmiből érkezett egy újabb meglepetés a forgatás közepén járó filmről.

Maga Ben Affleck osztotta meg Twitter oldalán az alábbi videót, amelyben nem mást üdvözölhetünk, mint Slade Wilsont, azaz Deathstroke-ot. Ha esetleg nem ismernéd a figurát: Deathstroke egy kegyetlen zsoldos katona, akit elképesztő harci tudása tesz rémisztő ellenféllé a DC-univerzumában. A zsoldos két Arkham játékban is szerepelt: a Batman Arkham Origins-ben és a Batman: Arkham Knight-ban.

A legfurcsábba az egészben, hogy eddig még csak pletyka szintjén sem merült fel Deathstroke felbukkanása, illetve, hogy ki alakítja majd a filmvásznon. Ben Afflecket azonban ez mégsem akadályozta meg abban, hogy önszántából nyilvánosságra hozza az alábbi felvételt.

Egyébként a videó az eddigieket leszámítva is igencsak tartogat meglepetéseket, ugyanis amikor Deathstroke lépked lefelé a rámpáról, megjelenik mögötte a Batmobile. Ebből arra lehet következtetni, hogy a zsoldos – legalábbis az előzőleg megosztott infók alapján – a csapat Flying Fox nevű mozgósítható, közlekedési hangárjában tartózkodik.

Ezzel egy újabb fontos karakter került a filmbe, a kérdés már csak az, hogy Deathstroke a történet szempontjából szabotálni próbálja majd Batman terveit vagy a hatalmas fenyegetés miatt kénytelen besegíteni neki?

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu