Ingyenesen is játszható lesz az EVE Online [VIDEO]

A már tizenhárom éve talpon levő EVE Online ledobja magáról a „fizetős” jelzőt.

A CCP Games játéka 2003 májusában indult el, és az űrszimulációs MMO a kezdetek óta előfizetői rendszerben működött. Novemberben viszont érkezik egy új funkció, a Clone States, amely lehetővé teszi az ingyenes játékot. Ez a frissítés két csoportra fogja bontani a játékosokat – az egyik fél az Alpha, a másik pedig az Omega elnevezést kapja.

Az Omegásoknak nem sok változás lesz: megmarad a korlátlan hozzáférés a skill fejlődésekhez, és gyorsan tudnak skilleket tanulni. Ezzel szemben az Alphások lassabban fejlődhetnek, és csak korlátolt mennyiségű skillt és űrhajót használhatnak. Felfedezhetnek, üzletelhetnek, de limitálva lesznek.

Aki új játékos, Alphaként kezd, de aki továbbra is előfizető marad, az Omega családban marad addig, amíg le nem jár az előfizetése. (Természetesen lehetőség lesz Alpháról Omegára váltani egy előfizetéssel.) További részletek itt olvashatóak.

Ha egy ilyen régi, aktív MMO megpróbálkozik egy ingyenes megközelítéssel, kérdés, hogy más játékok, mint pl. a World of Warcraft, mikor fognak hasonlót lépni?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu