Menu

FRISSÍTVE – Mikor ér véget a Battlefield 1 bétája?

FRISSÍTVE: Még lehet csatázni a Sinai Desert pályán, de kérdés, hogy meddig?

Csütörtökön, azaz nyolcadikán kapcsolja le a DICE a szervereket, hogy aztán csendben elvonuljon az első világháborúban játszódó Battlefield 1 az utolsó fejlesztési munkálatok elvégzéséig. Előtte azért extrém teszteket végeznek – megnézik, mennyire tudják a szerverek bírni a strapát!

Addig is érdemes csatázni egy pár meccset – PS4-en nem szükséges a PlayStation Plus előfizetés! Túlzásba nem érdemes vinni, ugyanis a béta eredményeit nem vihetjük át a végleges kiadásba.

EREDETI: DDoS-támadások miatt a tegnapi napon nehezen volt játszható a Battlefield 1. Magyar idő szerint kb. este 8 óra tájékán kezdődtek a gondok.

Az Electronic Arts szerint olyan erősségű támadás érte a szervereket, hogy nem csak a játék(ok)ra, hanem a szolgáltatásokra, sőt, még a supportra is kihatott. Azt is lehet már tudni, hogy ki vállalta magára a felelősséget.

A PoodleCorpról van szó, akik korábban már a Battle.net szervereit is lerohanták, így például az Overwatch is játszhatatlan volt egy kis ideig. Kb. tíz órába került az Electronic Artsnak, hogy minden helyreálljon – hajnali fél hatkor közölték, hogy most már rendesen fut minden.

Ez az időzítés nem véletlen: pont a Battlefield 1 béta első nyílt napjára célozták be az Electronic Arts szerverét, hogy rossz szájízt okozzanak a játékosoknak… igaz, az EA viszont nem közölte, hogy miért is történt ez a váratlan szerverkimaradás.

Ha egy ekkora cég szerverei is megdőlnek, nem kellene a biztonságon elgondolkodni?

Spread the love

No comments

Vélemény, hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

theGeek.hu Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni a legfrissebb theGeek hírekről és információkról, akkor itt iratkozhatsz fel.

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu