Emelte a tétet a Sony Pictures: irgalmatlanul magas összeget kínáltak Daniel Craignek két James Bond filmért!

MOZI HÍREK – Májusban derült ki, hogy a Sony Pictures állítólag nem kevesebb, mint 68 millió fontot felajánlott Daniel Craignek, vagyis közel $100 millió dollárt, hogy ismét legyen James Bond 007 a soron következő James Bond-filmben.

A Sony Pictures most viszont emelte a tétet: a mai legfrissebb hírek szerint a stúdió $150 millió dolláros ajánlatot tett Craignek a soron következő két Bond-film főszerepéért cserébe. Azért ez tényleg elképesztő összeg! A hírről a Radar Online írt, azonban arról még nem szól a fáma, hogy Daniel Craig elvállalja-e ismét a szerepet. A májusi ajánlatra sem reagált semmit, szóval elképzelhető, hogy ezzel kapcsolatban is sokáig csendben marad.

Még ha ki is derül, ki bújik James Bond szmokingjába, az igazi kérdés, hogy milyen rendezőt találnak Sam Mendes (Skyfall, Spectre) helyére, lévén az tényleg biztosnak tűnik, hogy ő nem tér vissza! Ami pedig Craig leváltását illeti, korábban pletykaként felmerült Tom Hiddleston, Idris Elba és Michael Fassbender neve is.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu