PS4 Pro: Robbant a bomba! [VIDEO]

A PlayStation Meetingen a Sony meglepett mindent és mindenkit.
A PlayStation 4-ről már tudtuk, hogy készül egy erősebb kiadás, de ezúttal is átkeresztelték őkelmét: PlayStation 4 NEO helyett ízlelgessük az új elnevezést – PlayStation 4 Pro. PS4 Pro. (Jé, ez a mi oldalunk!)

A PS4 Pro egy több mint kétszer erősebb GPU-val, egy megemelt órajelű processzorral és egy 1 terabyteos merevlemezzel érkezik. Jó, jó, de mikor és mennyiért? November tizedikén. 399 euróért. Igen, két hónapon belül (!) érkezik 120 ezer forintért a tuningolt PlayStation 4, ami a PlayStation VR-rel kapcsolatos élményt javíthatja a HDR-en és a 4K felbontáson túl is.

A PS4 Pro-t a YouTube és a Netflix is meg fogja kínálni egy új appal – a Netflix az év végére már 600-nál több órányi 4K tartalommal várja a nézőket, és a népszerű videómegosztó is rágyúr a 4K felbontásra.
Több játék is említésre, bemutatásra került az erősebb konzollal kapcsolatban. Csak felsorolásképp: The Amazing Spider Man, For Honor, Deus Ex Mankind Divided, Rise of the Tomb Raider 20th Anniversary, Watch Dogs 2, Killing Floor, Days Gone, Uncharted 4: A Thief’s End, Infamous: First Light, Paragon, Shadow of Mordor – a korábban már megjelent játékok patchet kapnak a Pro-élményhez. Ehhez beszáll még a FIFA 17, a Battlefield 1, a Mass Effect Andromeda, Call of Duty Black Ops III, Infinite Warfare és a Modern Warfare Remaster is – az utóbbi két CoD már alapból rendelkezni fog vele, míg a Black Ops III a PS4 Pro megjelenésének napján kapja meg a PS4 Pro „módot”.

Most a Microsoft térfelén van a labda – hacsak nem valami extrém erős hardverrel készülnek a Project Scorpio esetében, akkor nehéz lesz a lemaradást behozniuk. Majd meglátjuk, ha a redmondi cég bemutatja normálisan is az erősebb Xboxot. De… miért nem támogatja a 4K Blu-rayt a konzol, amelynek a kinézete pontosan olyan, amit korábban láttunk!?

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)