Pókember: Hazatérés – Sokkolót fényképezték a forgatáson

MOZI HÍREK – Nem mindig szerencsés a képregényvilágban, ha túl sok főgonosz szerepel egy filmben. Pedig ez nem is annyira ritka: elég visszaemlékezni az 1990-es Batman filmekre (Batman és Robin), a Sam Raimi féle Pókember 3-ra, vagy akár a Csodálatos Pókember 2-re.

Akár jó ötlet telerakni főgonosszal egy szuperhősfilmet, akár nem, pontosan ez történik majd a Pókember: Hazatérés című film esetében is, amely immár a harmadik gonoszt szuszakolja a filmbe, – igaz hivatalos megerősítés még nem érkezett hozzá, de nagyon úgy tűnik, hogy Sokkolót kapták lencsevégre a minap. Ez pedig nem jelent mást, hogy hogy Micheal Keaton Keselyűje és a Pléhsuszter mellett még egy klasszikus Pókember ellenfél is feltűnik a rebootban.

A fotó egyébként nem derült ki, de a MovieWeb információi szerint a kosztüm alatt Bokeem Woodbine rejtőzik, akit korábban pletyka szinten emlegettek a szerepre. Ha magát az öltözetet elemezzük, akkor feltételezhető, hogy ebben a filmben nem fog még jelentős szerepet kapni, már csak azért sem, mert elég kezdetleges szerkót láthatunk rajta. Az üzemi mellény, az ütött-kopott, rongyos ruhadarabok alapján mind arra következtethetünk, hogy most szerepel először Sokkoló figurája, de a készítőknek még így is sikerült elkapniuk a készítőknek a klasszikus kinézet ismertetőjegyeit.

1967-ben jelent meg először Herman Shultz karaktere a képregényekben – a csaló hajlammal és átlag feletti villamos mérnöki ismeretekkel rendelkező bűnöző – Stan Lee és John Romita Sr. tollából. A kezén látható kesztyűk (többek között) kisebb földrezgéseket képesek generálni, agyrázkódást okozni és az áramot fegyverként kibocsátani, míg ruhája szigeteli azt, hogy benne ne essen kár.

Képregényes pályafutását ismerve talán egy rabló jelenet erejéig tűnik fel (vagy talán a Keselyű bajtársaként), hiszen nem egy világrengető gonoszról van szó, hanem sokkal inkább egy piti bűnöző és mestertolvajról. Mit szóltok a feltűnéséhez? Külsőre passzol a Marvel Filmes Univerzumához?

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu