Új kiegészítők érkeznek a PlayStation 4 Pro/Slim pároshoz

Az új DualShock 4 mellett a kamera, illetve az állvány is arcfelvarrásban részesült.

Az új kontroller esetében meg kell említenünk a fényeket. Eddig is volt egy LED a DualShockon, de most a tapipadon is látható lesz az az adott szín, hogy (a Sony-t idézve) „több információt kapjunk”. A wireless kontroller USB-t és Bluetooth-t is támogat, ára 59 euró (kb. 18 ezer forint) lesz, és elvileg új színeket (piros, kék) is kapunk.

A PlayStation Camera nem kap új képességeket, de egy állvány segítségével be tudjuk állítani a nekünk megfelelő szöget a PlayStation VR-ezéshez. Az ára ugyanannyi lesz, mint az új DualShock 4-é.

Aki szereti függőlegesen használni konzoljait, eddig is megtehette a PlayStation 4-gyel. A Slimhez és a Prohoz egyaránt használhatjuk az új állványt, hogy felállíthassuk a Sony konzolját, ha mondjuk nem lenne hosszában annyi hely a PlayStationnek. Két kiegészítőt kapunk hozzá, így a Slimhez és a Prohoz is alkalmazhatjuk – az ára 19 euró (kb. 6000 forint) lesz.

Még megemlítenénk a Platinum Wireless Headsetet is – a kényelem és a magas minőség adott, a 7.1 virtual surround támogatás pedig csak hab (vagy hang?) a tortán. A headsetben zajkiszűrő mikrofon is van, illetve a PlayStation VR-hez, mobil eszközökhöz is használhatjuk a 3.5mm-es kábellel. Az ára kicsit borsos, 179 euró (~54-55 ezer forint).





Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu