Lara baba PlayStation 4 Pro-n újítani fog, de mégis hogy? [VIDEO]

Rise of the Tomb Raider 20 Year Celebration + PlayStation 4 Pro = siker?

A Crystal Dynamics játéka támogatni fogja az erősebb PlayStation 4-et, ami érthető is, hiszen a PS1-es időszak egyik fő franchise-a volt a Tomb Raider a 90-es évek végén. (PS2-n pedig nem, mert az Angel of Darkness khm… gyenge volt.)

A játék három módban lesz játszható PlayStation 4 Pro-n. Az első a 4K Resolution lesz, ami 30 képkockát nyújt másodpercenként 4K felbontáson. (Nem valószínű, hogy natív 4K lesz, elvégre a Horizon: Zero Dawn sem azon fog futni!) A második az Enriched Visuals lesz: 1080p, 30fps. A harmadik a High Frame-rate, ami a 1080p felbontás mellé 60fps-t nyújt, igaz, ezzel kapcsolatban a Crystal Dynamics elmondta, hogy nem mindig fog 60-on futni a játék, de 45 alá nem fog esni. (Ez azért egy picit zavaró lesz akkor – igaz, például a Mass Effect Andromeda is 30 FPS-t céloz meg.)

A megjelenés október tizenegyedikén esedékes, a PS4 Pro-támogatás meg november tizedikétől lép be.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu