Frissült a Resident Evil 7 demója [VIDEO]

A Capcom egy demót frissít…?! Igen!

Először pár szó az új Tokyo Game Show trailerről: főszerepben a Baker családot láthatjuk Dulveyból, Louisiana államból. Nem éppen barátságosak – vajon mi közük lesz a sztorihoz?

De térjünk át a demóra. A Beginning Hour, amely kizárólag PlayStation 4-re jött ki, három milliónál is több letöltést is összehozott. Viszont a Capcom tovább bővíti ezt egy frissítéssel, ami a japán cég szerint „a játékosoknak lehetőséget ad arra, hogy többet is felfedezhessenek a rejtélyes, elhagyott kastélyból”. PlayStation Plus előfizetés sem kell hozzá, úgyhogy nem kell attól tartani, hogy a Plus hiánya miatt ebből kimaradnánk. Ezt a változatot elnevezték Twilightnak.

Bár a Capcom régebben azt mondta, hogy a demó karakterei és tartalma a végleges játékban nem jelennek meg, a frissítés miatt ebben már kételkedünk: miért frissítenének egy demót?

A Resident Evil 7: Biohazard január huszonnegyedikén jön PlayStation 4-re (PS4 Pro és PlayStation VR-támogatással), Xbox One-ra és PC-re.

Érdekesség: a digitális Deluxe kiadás, ami az alapjáték mellett két DLC-t (az egyik a RE7 történetét bővíti, a másik pedig a Beginning Hourhoz talán hasonló módon négy kisebb történetet tartalmaz) fog magában hordozni, áremelésen esett át. 80 dollárról 90-re emelte a Capcom az árat, mivel egy újabb sztoriepizódot kap a játék a jövőben. Errefelé 95 euró lett az ár, úgyhogy jó 28-29 ezer forint lesz az ár. Aki már előrendelt, nem kell fizetnie!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu