Halálos baleset miatt kaptak pert a nyakukba Tom Cruise új filmjének készítői

MOZI HÍREK – Még egy évet kell várni Doug Liman rendező, Tom Cruise főszereplésével készült filmjére, az American Made-ra. Nem öregbíti túlságosan sajnos a film jó hírnevének, hogy egy család nemrég beperelte a film készítőit és producereit, a Cross Creek Pictures-t és az Imagine Entertainment-et, akiknek fia elhunyt a film forgatás alatt. A fiú még csak tanuló pilóta volt, és szülei szerint azért hunyt el, mert a film készítői kapkodtak a forgatás csúszása miatt és nem tartották be a szükséges biztonsági előírásokat.

Az Aerostar 600-as, kétmotoros kisrepülő gép 2015 szeptember 11-én szállt fel az egyik forgatási helyszínről Kolumbiában, és tíz perccel később le is zuhant. A pilóta, Alan Parwin ugyan nem halt meg, de súlyosan megsérült, a segédpilóta pedig életét veszítette, éppen úgy, mint Carlos Berl, aki szintén jelen volt jelen a gépen, és akinek családja szerint elvileg nem is kellett volna felszállni a géppel. A jelentés szerint a környéket sűrű köd uralta, és a hegyekben pocsék voltak a látásviszony.

Az American Made című filmet egyébként jövő szeptemberben láthatjuk a mozikban, Tom Cruise Barry Sea, amerikai pilótát alakítja benne, aki a kolumbiai drogbárónak, Pablo Escobarnak dolgozott, mielőtt beszervezte volna a CIA.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.