Több mint tizenhárom millióan játszottak a Battlefield 1 bétájával!

A DICE játékának nyílt bétája véget ért, az Electronic Arts pedig közölte az eredményeket.

Az EA történelmében az eddigi legnagyobb bétának kezelik az első világháborús shootert, amit 13,2 millióan játszottak. Ebből 30%-uk az Assault, 28%-uk a Scout, 21%-uk a Support, míg mindössze 10% a Medic osztályt választotta a játék során.

28,9 millió melee gyilkosságot hajtottunk végre, de a páncélozott vonattal is jó 13 millió fűbe harapás volt. Lóháton 62,2 millió (!), az úton pedig 23,8 millió alkalommal feküdt ki valaki. A legpusztítóbb Elite osztály a Tank Hunter volt.

Elképesztő számok – a játék október huszonegyedikén jön PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

(Még valami: addig is lehet PC-n is tolni az ingyen Battlefield 4 DLC-ket, ugyanis ez lett az On The House program keretein belül a következő ajándék. Nem csak a konzolosoké a világ!)

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu