Yakuza 6: Takeshi Beat Kitano és a babahajítás [VIDEO]

A SEGA nem kertelt a két videó közül az elsővel: szó szerint látunk egy babát eldobni…

A Yakuza 6-ból nem csak egy Tokyo Game Show trailer, hanem tizenhét percnyi játékmenet is érkezett, és mivel a Yakuza 5-öt nagy nehezen három év késéssel, a 0-t pedig kettővel a japán rajt után adják ki nyugaton, minden bizonnyal a SEGA felméri a terepet, mielőtt döntenek a lokalizációról. (Nagy baklövés lenne egy fő epizódot kihagyni.)

Az első videóban Takeshi Beat Kitano, aki filmrendezőként és színészként is már bizonyított, 01:41-nél lendületből elhajít egy babát, aki Harukáé – ő a sorozat során fel is nőtt a szemünk láttára -, Kazuma Kiryu feladata pedig többek között az apa felkutatása lesz. A város nagyon látványosan néz ki, a PlayStation 4 Pro-val pedig még szebben festhet…

A japán megjelenés december nyolcadikára tehető, mi pedig talán 2018 során, ha megkapjuk majd a Yakuza 6-ot…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu