Metal Gear Survive: Negyed órányi játékmenet [VIDEO]

Egy elég részletes prezentációt kaptunk a Kojima utáni első Metal Gear játékból.

A Gamescomon leleplezett új Metal Gear játék eléggé vegyes érzelmeket váltott ki a közönségből (sokan már jó előre le is írták a Survive-ot), és most sem sikerült mindenkit meggyőzni a részletes (és angol felirattal ellátott) demóból. Igaz, van benne egy hiba: MSF-katonák vannak a főszerepben, de egy Diamond Dogs doboz pottyan. Ezt egy picit benézte a Konami, de tény, hogy a játék még messze nincsen kész állapotban. (Talán ezért is használták fel újra a Metal Gear Solid V assetjeinek a jelentős részét…?)

Az mondjuk még egy érdekes kérdés, hogy ha féreglyukakat alkalmaznak a katonák, akkor miért csak egy sima kerítéssel védik meg magukat a zombiktól? Picit furcsa a logika, a küldetés pedig kudarccal záródik.

Mindenesetre a Metal Gear Survive 2017-ben érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu