VR-támogatást kaphat az Alien: Isolation?

A SEGA gondolkodik azon, hogy az Alien: Isolation belépjen a virtuális valóságba.

Ez a játék az egyik legkomolyabb modern túlélő-horror cím volt 2014-ben, és mi is nem egyszer káromkodtunk, amikor az a Xenomorph kihúzott minket a szekrényből, ami a halállal volt egyenlő. Na most ezt képzeljük el VR-gúnyában…

A SEGA európai elnöke, Jürgen Post az MCVUK-nak adott interjújában ezt nyilatkozta: „A VR az egész cég figyelmét felkeltette. Sok VR készletünk van az irodákban, és az emberek játszanak is rajtuk. Felfedezzük a lehetőségeket, hogy kiadhassunk játékokat. Nem jelentettünk be semmit, de nagyon közel vagyunk ahhoz, hogy valamit közöljünk. Kb. három évvel ezelőtt az Oculus Riften megnéztük az Alien: Isolationt. Egy demó volt, de elképesztően ijesztő. Hogy ezt visszahozhassuk a virtuális valóságba, egy valóra vált álom lenne.”

Bár van nemhivatalos VR-támogatás, nem lenne rossz, ha a PlayStation VR-re a SEGA megpróbálná megvalósítani az Alien: Isolationt. (Elvégre mi is odapörkölnénk annak a Xenomorphnak egy finom lángszóróval…)

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu