Sniper Elite 4: még Hitlert is lelőhetjük [VIDEO]

Az új Sniper Elite bátor dolgot teasel.

A Rebellion, miközben játékmenetet is mutat a mesterlövészkedésből, egyúttal azt is mutatja, hogy miért is lenne érdemes az ő második világháborúban játszódó játékukat előrendelni.

A videó legvégén ugyanis egy kis ízelítőt kapunk egy extra küldetésből, aminek a neve Target Führer. Egy eltitkolt náci tengeralattjáró veszélyezteti a szövetségesek szállítmányait, és a hajón maga Adolf Hitler is megtalálható… igen, a célunk az NSDAP vezérének kiiktatása lesz. Bár Karl Fairburne ügynöknek (a korábbi részekből ismerhetjük a nevét!) elvileg az lett volna a feladata, hogy a bázis parancsnokának életét oltsa ki, meglátja, hogy valaki más már eltette őt láb alól. A küldetést akár ketten is játszhatjuk, de a csavar most jön.

Ehhez bizony elő kell rendelni a játékot. A küldetés mellett a Camo Rifles Skin Packot is megkapják az előrendelők – ennek segítségével a hét puskának új „arcot” adhatunk.

A Sniper Elite 4 február tizennegyedikén jön PlayStation 4-re, Xbox Onera és PC-re… egy napon a Persona 5-tel (PS4/PS3) és a For Honorral (PS4/X1/PC).

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu