Van feles negyedmilliód Geraltra?

Tegnap bélyegek, ma valami sokkal nagyobb!

A The Witcher bár jelenleg úgy tűnik, hogy véget ért, azért vannak még olyan cégek, akik szerint érdemes rajongói tárgyakat létrehozni Geralttal a középpontban. Így döntött a Sideshow Collectibles is, akik egy szobrot hoztak össze a főhőssel a főszerepben.
Egy 26″-os, úgy 66 centis szobrot kapnak a vásárlók. A szobor Geraltot mutatja, aki a legújabb áldozatának a fején áll. A gyártó, a Prime 1 Studio realisztikus bőrűnek titulálta a Geralt-szobrot, és talán emiatt is kerül 770 dollárba. Ez már kapásból ~213 ezer forint, de akkor ebben még nincs ott a vám és a szállítási költség… A magas ár miatt viszont lehetőség van részletfizetésre is.

Aki szeretne egyet venni, ne habozzon, ugyanis mindössze ezret gyártanak a szoborból 2017-ben. Lesz egy exkluzív kiadás ötszáz darabra limitálva egy másik fejjel. 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu